Fusion: overgordijn en voering in één

De nieuwste innovatie doet de voering en gordijnstof samensmelten tot één geheel. Ontdek onze Fusion-collectie, de nieuwste stoffen met geïntegreerde voering. In deze stoffen zit de voering reeds verweven. We sommen even enkele voordelen van de Fusion stoffen op:

Energiebesparend

De Fusion-stoffen zijn mooi èn functioneel. Net zoals bij andere gevoerde gordijnen beschikken ook de Fusion stoffen over extra isolerende eigenschappen. Je bespaart energie doordat je de koude of warmte buitenhoudt.

Geen krimpverschillen tussen voering en overgordijn

Stoffen kunnen al eens krimpen door omgevingsfactoren of door ze te wassen. Resultaat? Het geheel hangt niet mooi strak en de voering steekt uit. Fusion is één geheel, dus is dit probleem meteen niet bestaande.  

Wil je toch standaard gevoerde gordijnen? Kies dan voor het gepatenteerd knoopgatsysteem van Inside Blinds, verdeeld door Texterior.

Uniforme look van buitenaf

Schrijft de raad van eigenaars voor een gebouw een bepaalde uniforme kleur voor voor de raambekleding van de private delen? Wil je liever een uniforme kleur aan de buitenzijde hoewel de ruimtes andere invullingen hebben? Met Fusion creëer je een éénheid van buitenaf gezien. Binnen kies je wel voor elke ruimte de gewenste kleur en textuur uit ons ruime aanbod.

Verkrijgbaar in tal van kleuren en types

De Fusion stoffen zijn toepasbaar bij overgordijnen, vouw-en paneelgordijnen en wandbekleding. Uit ons ruime aanbod vindt u vast wat best bij je stijl past. Twijfel je? Texterior adviseert je graag in je vertrouwde omgeving.

2 voor de prijs van 1

Bij Fusion kies je één stof voor de prijs van 2. (Vergelijk een standaard gevoerde gordijn waarbij je enerzijds de overgordijnstof, en anderzijds de voeringstof hebt)

Fusion is 100% Belgisch en als Inside dealer bij Texterior verkrijgbaar.

Wil je graag zien wat er kan in uw interieur? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en we brengen de showroom tot bij jou; info@texterior.be of 0479/386765.  Bestel je nog voor  28 februari ’23 je Fusion overgordijnen of vouwgordijnen? Dan geniet je bovendien nog van een extra korting!

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Texterior dim-out gordijn Charlie 329330H15 BM wave

Dim-out of black-out? Gemoedsrust èn nachtrust?

Hoe donkerder je kamer, hoe gezonder. Je lichaam is gevoelig voor licht en donker. Wanneer het donker wordt, maakt je lichaam melatonine aan – een stofje waardoor je je moe voelt. Te veel licht kan zorgen voor slapeloosheid. Wil je nieuwe gordijnen in je slaapkamer? Maar zorgen al die mogelijke verschillen tussen gordijnstoffen voor gemoedsONrust? Want wat is het verschil; verduisterend, black-out, gevoerd, dim-out, een gordijn in een donkere kleur? Wat brengt me die melatonine?

Lees meer

Nieuwe trends in raamdecoratie 2023

Raamdecoratie als absolute sfeermaker is de ideale manier om karakter aan een interieur te geven. Twijfel je nog over de looks en feel? Met deze trends ben je helemaal mee in interieur/exterieurland:

Lees meer