Fusion: overgordijn en voering in één

De nieuwste innovatie doet de voering en gordijnstof samensmelten tot één geheel. Ontdek onze Fusion-collectie, de nieuwste stoffen met geïntegreerde voering. In deze stoffen zit de voering reeds verweven. We sommen even enkele voordelen van de Fusion stoffen op:

Energiebesparend

De Fusion-stoffen zijn mooi èn functioneel. Net zoals bij andere gevoerde gordijnen beschikken ook de Fusion stoffen over extra isolerende eigenschappen. Je bespaart energie doordat je de koude of warmte buitenhoudt.

Geen krimpverschillen tussen voering en overgordijn

Stoffen kunnen al eens krimpen door omgevingsfactoren of door ze te wassen. Resultaat? Het geheel hangt niet mooi strak en de voering steekt uit. Fusion is één geheel, dus is dit probleem meteen niet bestaande.  

Wil je toch standaard gevoerde gordijnen? Kies dan voor het gepatenteerd knoopgatsysteem van Inside Blinds, verdeeld door Texterior.

Uniforme look van buitenaf

Schrijft de raad van eigenaars voor een gebouw een bepaalde uniforme kleur voor voor de raambekleding van de private delen? Wil je liever een uniforme kleur aan de buitenzijde hoewel de ruimtes andere invullingen hebben? Met Fusion creëer je een éénheid van buitenaf gezien. Binnen kies je wel voor elke ruimte de gewenste kleur en textuur uit ons ruime aanbod.

Verkrijgbaar in tal van kleuren en types

De Fusion stoffen zijn toepasbaar bij overgordijnen, vouw-en paneelgordijnen en wandbekleding. Uit ons ruime aanbod vindt u vast wat best bij je stijl past. Twijfel je? Texterior adviseert je graag in je vertrouwde omgeving.

2 voor de prijs van 1

Bij Fusion kies je één stof voor de prijs van 2. (Vergelijk een standaard gevoerde gordijn waarbij je enerzijds de overgordijnstof, en anderzijds de voeringstof hebt)

Fusion is 100% Belgisch en als Inside dealer bij Texterior verkrijgbaar.

Wil je graag zien wat er kan in uw interieur? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en we brengen de showroom tot bij jou; info@texterior.be of 0479/386765.  Bestel je nog voor  28 februari ’23 je Fusion overgordijnen of vouwgordijnen? Dan geniet je bovendien nog van een extra korting!

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Outdoor of indoor stoffen: comfort van binnen naar buiten

Wil je maximaal en in alle comfort genieten van je buitenruimte? Bij Texterior kiezen we resoluut voor een grensvervaging tussen interieur en exterieur. Sinds Corona gebruiken we de buitenruimte als een supplementaire, bevrijdende en extra relax-ruimte. Met wat extra hulpmiddeltjes verlengen we graag het buitenseizoen. Buitengordijnen zijn mooi, efficiënt en van hoge kwaliteit, waardoor je een schaduw minnend of beschut plekje kunt creëren tegen fel licht of hitte of als extra wering tegen insecten. Voor luifels, veranda’s, pergola’s, overdekte terrassen, een poolhouse of bijhuisje in de tuin,…: het ruime outdoor-gamma van Texterior covert het. Bovendien kan je buitengordijnen ook binnen, bv. in de badkamer, gebruiken.
De vezels van buitengordijnen voldoen aan hoge technische eisen; ze zijn waterafstotend, vlek-en kleurbestendig (bestand tegen wrijving) en UV-beschermend.

Lees meer
Texterior vouwgordijnstaandlr

Vouwgordijnen of optrekgordijnen of American stores

Vouwgordijnen of ‘American stores’, zijn stukken vlak gestikte stof die aan de hand van een optreksysteem van koordjes de gordijnen naar boven of naar beneden laten gaan.
Vouwgordijnen zijn functioneel en esthetisch mooi: ze zijn stijlvol, elegant en brengen een sfeervolle uitstraling. Zijn de stores naar beneden, dan ogen de gordijnen strak, want behalve de opdeling in horizontale vlakken, zijn ze vouwloos.

Lees meer