Plaatser Raambekleding

Plaatsen van gordijnen en tapijten bij particulieren, zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen/ appartementen. Je regio is voornamelijk in West-Vlaanderen en je uren kunnen al eens variëren. Je werkt nauwkeurig en precies, maar vooral heel netjes. Je bent het aanspreekpunt voor bijkomende vragen, samen met de interieurinrichter.

Jouw profiel:

 • Je bent handig, werkt zeer verzorgd en met oog voor detail; topkwaliteit leveren is jouw doel. 
 • Je kan zelfstandig werken: Je bent pro-actief in het zoeken naar oplossingen die onverwachts op technisch of logistiek vlak kunnen optreden. Anderzijds doe je dit in overleg en met het oog op een win-win voor bedrijf en klant.
 • Je hebt een basiskennis van het aansluiten van elektriciteit.
 • Ervaring als plaatser / installateur in afwerking is een grote troef. Heb je al professionele ervaring in het plaatsen van raamdecoratie? Nog beter! 
 • Je bezit een rijbewijs B; kan met een bestelwagen overweg, en je respecteert ten allen tijde de wegcode.
 • Commerciële ingesteldheid: je bent klantgericht en luistervaardig, positief en discreet. Je hebt een verzorgd voorkomen. 

Wij bieden:

 • Een uitdagende en gevarieerde job in een toffe KMO; groeimogelijkheden binnen het bedrijf.
 • Een marktconform salaris.
 • Een goede ondersteuning en opleidingen
 • Deze functie kan in loondienst, als flexijobber, of met een zelfstandig statuut.
 • Mogelijkheid tot flexibele uren (in overleg en op voorhand bepaald).
 • Als mens, individu sta je op de eerste plaats bij Texterior. Well-being en individuele aanpassingen om je maximaal te kunnen laten groeien of presteren nemen we graag op. We staan open om in overleg te kijken hoe het zowel voor jou als voor Texterior èn onze klanten een win-win wordt.

Interesse?

Solliciteer ilse@texterior.be of bel naar 0479/386765

We horen graag waarom jij de geknipte persoon bent!

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Outdoor of indoor stoffen: comfort van binnen naar buiten

Wil je maximaal en in alle comfort genieten van je buitenruimte? Bij Texterior kiezen we resoluut voor een grensvervaging tussen interieur en exterieur. Sinds Corona gebruiken we de buitenruimte als een supplementaire, bevrijdende en extra relax-ruimte. Met wat extra hulpmiddeltjes verlengen we graag het buitenseizoen. Buitengordijnen zijn mooi, efficiënt en van hoge kwaliteit, waardoor je een schaduw minnend of beschut plekje kunt creëren tegen fel licht of hitte of als extra wering tegen insecten. Voor luifels, veranda’s, pergola’s, overdekte terrassen, een poolhouse of bijhuisje in de tuin,…: het ruime outdoor-gamma van Texterior covert het. Bovendien kan je buitengordijnen ook binnen, bv. in de badkamer, gebruiken.
De vezels van buitengordijnen voldoen aan hoge technische eisen; ze zijn waterafstotend, vlek-en kleurbestendig (bestand tegen wrijving) en UV-beschermend.

Lees meer
Texterior vouwgordijnstaandlr

Vouwgordijnen of optrekgordijnen of American stores

Vouwgordijnen of ‘American stores’, zijn stukken vlak gestikte stof die aan de hand van een optreksysteem van koordjes de gordijnen naar boven of naar beneden laten gaan.
Vouwgordijnen zijn functioneel en esthetisch mooi: ze zijn stijlvol, elegant en brengen een sfeervolle uitstraling. Zijn de stores naar beneden, dan ogen de gordijnen strak, want behalve de opdeling in horizontale vlakken, zijn ze vouwloos.

Lees meer