Raambekleding

Paneelgordijnen

Elegante en minimalistische raamdecoratie, geïnspireerd op de Japanse verschuifbare wanden, dit zijn paneelgordijnen. De verticale panelen hangen los van elkaar, bestaan met of zonder baleinen en worden apart of gekoppeld bediend. Het aantal sporen in het profiel bepaalt de breedte van het gordijn. Ze zijn geschikt voor brede ramen, maar ook perfect bruikbaar als ruimteverdeler.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Texterior blinken uit in functionaliteit en vormgeving: ze verpersoonlijken een ruimte door hun stijl, elegantie en sfeervolle uitstraling. Wilt u zonwerend, transparant of verduisterend, brandwerend, effen of met een dessin …? U kiest uit een assortiment van + 650 soorten stoffen.

De confectie van uw vouwgordijnen gebeurt volledig op maat, in België. Een gepatenteerde lasersnijtafel en automatische tunnelsnijmachines zorgen voor een detaillistische afwerking, een perfect resultaat en uw kwaliteitsgarantie.

Overgordijnen en in-betweens

Gordijnen geven de ruimte een mooie meerwaarde. Ze kleden de ruimte aan en zijn zowel esthetisch als technisch ook mogelijk voor grote raampartijen. In het interieur hebben ze een positieve invloed op akoestiek, maar ook op warmte-en geluidsisolatie. Op uw terras of onder de luifel filteren ze het zonlicht en schermen ze af. In onze uitgebreide stoffencollecties vindt u enkel kwalitatieve stoffen met een lange levensduur, en gaan we voor een optimaal gebruiksgemak in functie van uw ruimte.

Rolgordijnen

U wenst semitransparante stoffen voor een subtiel lichtinval? Of een black-out stof voor een volledige verduistering? Een egale of oneffen textuur?
U heeft een voorkeur voor een strakke, minimalistische stijl? Uit de 220-tal stoffen kiezen we zeker die die extra finesse aan uw interieur geven.

Jaloezieën

Wenst u de authenticiteit en de warme charme van horizontale houten jaloezieën, eventueel in combinatie met gordijnen?
Of verkiest u verticale lamellen om beter tussen binnen en buiten te navigeren bij een openstaande schuifdeur? Of, benadrukt u graag de architectuur van de strakke of gebogen raampartijen met de verticale lamellen?

Textielfolie

Wenst u een alternatieve raambekleding omdat er niet mag geboord worden voor het ophangsysteem? Ramen met bijzondere vormen? Of zoekt u privacy in vochtige ruimtes, op scheidingswanden of op glazen deuren? Dan is textielfolie de oplossing. De warme en zachte uitstraling van stof gecombineerd met de stevigheid van een polyester garen, dat is Squid.