“Bye bye vlekken” met de vlek -en vochtwerende bescherming: W.E.T.

Even onhandig geweest en je glas rode wijn laten vallen en spetters op de gordijnen? Je kinderen die met hun schilderhandjes enthousiast hun tekening laten zien terwijl je net even buiten bent? Vliegenstronten op de gordijnen? Of een vrolijke kwijlende hond in huis die met zijn kop graag de gordijnen openschuift? Kies bij de confectie van je nieuwe gordijnen voor de optie W.E.T. en dan zijn deze zorgen gelukkig verleden tijd!

Vloeistofwerend en vlekbestendig

W.E.T. of Water Elimination Technique is de exclusieve extra vlek-en vochtwerende bescherming, ontwikkeld door Inside Blinds, en verdeeld door Texterior. Deze maakt de stof vloeistofwerend, vlekresistenter en sterker.

Hoe werkt het?

Bij de behandeling van deze nanotechnologie dringen minuscule deeltjes (nanomolecules) de stof letterlijk binnen. Zo worden ze één geheel met elke individuele vezel en wordt de stof bestand tegen vlekken. W.E.T. laat geen laag achter op de stof; elke vezel wordt individueel geïmpregneerd. De behandeling zorgt ervoor dat vuil niet meer kan doordringen tot in de vezel.

Onderhoudsvriendelijk

Vloeistoffen dringen niet meer in de stof waardoor ze makkelijk opgeslorpt worden door een stukje keukenpapier. Vuilresten worden makkelijk verwijderd met een minimum aan een zacht reinigingsmiddel.

Bovendien verandert deze nanotechnologie de textuur, looks en feel van de stof niet; ze blijft even mooi, precies zoals je ze uitkoos.

Ook op langere termijn een duurzame oplossing…

De gordijnen vragen op die manier minder onderhoud waardoor je aanzienlijk kan besparen op wasbeurten. Indien je minder detergent gebruikt (50% van de standaard hoeveelheid), dan zal de W.E.T. behandeling trouwens langer intact blijven. Niet alleen comfortabel voor jou maar ook meteen een duurzame oplossing!

100% ecologisch en kindvriendelijk

W.E.T. bevat geen schadelijke stoffen; de behandeling heeft een OEKO-TEX certificaat en bevat geen PFOS, PFOA, Teflon of andere schadelijke stoffen. Ook hier brengen we je dus voordelen: een positief effect op duurzaamheid, kindvriendelijk en jouw relaxt gevoel vaart er wel bij!

Voor welke producten?

De W.E.T. technologie kan toegepast worden op alle stoffen die we via Inside Blinds verdelen; u heeft dus ruim de keuze uit +650 stoffen! Daarna worden de stoffen verwerkt volgens  het product dat jij kiest; vouwgordijnen, overgordijnen, paneelgordijnen, wandbekleding, gelamineerde rolgordijnen: alles kan.

De W.E.T. technologie werd exclusief door Inside Blinds ontwikkeld en wordt door Texterior verdeeld. Boek vrijblijvend een afspraak op een moment dat u best past; we komen graag tot bij u en tonen je graag deze unieke technologie in een demo. Contacteer ons gerust op 0479/386765 of info@texterior.be .

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Texterior vouwgordijnstaandlr

Vouwgordijnen of optrekgordijnen of American stores

Vouwgordijnen of ‘American stores’, zijn stukken vlak gestikte stof die aan de hand van een optreksysteem van koordjes de gordijnen naar boven of naar beneden laten gaan.
Vouwgordijnen zijn functioneel en esthetisch mooi: ze zijn stijlvol, elegant en brengen een sfeervolle uitstraling. Zijn de stores naar beneden, dan ogen de gordijnen strak, want behalve de opdeling in horizontale vlakken, zijn ze vouwloos.

Lees meer
Texterior dim-out gordijn Charlie 329330H15 BM wave

Dim-out of black-out? Gemoedsrust èn nachtrust?

Hoe donkerder je kamer, hoe gezonder. Je lichaam is gevoelig voor licht en donker. Wanneer het donker wordt, maakt je lichaam melatonine aan – een stofje waardoor je je moe voelt. Te veel licht kan zorgen voor slapeloosheid. Wil je nieuwe gordijnen in je slaapkamer? Maar zorgen al die mogelijke verschillen tussen gordijnstoffen voor gemoedsONrust? Want wat is het verschil; verduisterend, black-out, gevoerd, dim-out, een gordijn in een donkere kleur? Wat brengt me die melatonine?

Lees meer