Squid, dè textielfolie

Wens je een alternatieve raambekleding omdat er bijvoorbeeld niet mag geboord worden voor het ophangsysteem? Heb je ramen in bijzondere vormen? Of zoek je privacy in vochtige ruimtes, op een scheidingswand? Wil je je glazen deur voor je bezoekers laten opvallen, zonder ingrijpende werken te doen? Behoud je graag maximale privacy in je gevelkantoor / praktijk zonder aan licht in te boeten? En wil je hierbij graag goed zichtbaar je naam, logo, activiteit,… promoten van buitenaf? Dan is textielfolie de oplossing. De warme en zachte uitstraling van stof gecombineerd met de stevigheid van een polyester garen; dat is Squid.

Zonder ophangsysteem

Het is een 100% Belgisch ontwikkeld en geweven product: door een subtiele lijmlaag kan de plaatsing van Squid perfect overal gebeuren, en zonder boor of hamer, en dus zonder gaten te maken.

Maximale privacy

Het effect van Squid Basic vergelijk je best met een voilegordijn. Overdag is het bekleedde raam inkijkwerend, maar hou je wel het invallend daglicht en zicht op buiten. ‘s Avonds wordt de inkijk minder belemmerd en sluit je best de gordijnen voor een optimale privacy.

Ook speciale vormen van ramen

Squid raambekleding kan dienen voor dakramen, erkers, glazen koepels , veranda’s, of in huurwoningen of kot waar je niet in ramen of muren mag boren, … . Squid kan bovendien temperaturen tot 60°C aan en is brandvertragend. Bijkomend voordeel; je hoeft je raam niet langer te poetsen. De makkelijk te reinigen voilestof kan je met een stofzuiger of vochtig microvezeldoekje netjes maken.

2 transparanties, elk in 6 kleuren

In het assortiment Squid biedt Texterior 2 verschillende dichtheden aan, met telkens 6 kleuren. Naargelang de behoefte aan privacy, is de ene soort al wat transparanter dan de andere.

Texterior geeft je een vrijblijvende demo

Kreeg je al een businesskaartje van een Texterior medewerker? De achterkant van deze kaartjes bekleedden we met Squid. Bij het maken van een afspraak voor advies, krijgt je meteen een tastbaar voorbeeld.

Weet je graag welke kleuren er zijn of wat best past bij jouw ramen? Contacteer gerust Texterior, op 0479/386765 of  info@texterior.be . We komen vrijblijvend langs en tonen je graag de verschillende opties.

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Outdoor of indoor stoffen: comfort van binnen naar buiten

Wil je maximaal en in alle comfort genieten van je buitenruimte? Bij Texterior kiezen we resoluut voor een grensvervaging tussen interieur en exterieur. Sinds Corona gebruiken we de buitenruimte als een supplementaire, bevrijdende en extra relax-ruimte. Met wat extra hulpmiddeltjes verlengen we graag het buitenseizoen. Buitengordijnen zijn mooi, efficiënt en van hoge kwaliteit, waardoor je een schaduw minnend of beschut plekje kunt creëren tegen fel licht of hitte of als extra wering tegen insecten. Voor luifels, veranda’s, pergola’s, overdekte terrassen, een poolhouse of bijhuisje in de tuin,…: het ruime outdoor-gamma van Texterior covert het. Bovendien kan je buitengordijnen ook binnen, bv. in de badkamer, gebruiken.
De vezels van buitengordijnen voldoen aan hoge technische eisen; ze zijn waterafstotend, vlek-en kleurbestendig (bestand tegen wrijving) en UV-beschermend.

Lees meer
Texterior vouwgordijnstaandlr

Vouwgordijnen of optrekgordijnen of American stores

Vouwgordijnen of ‘American stores’, zijn stukken vlak gestikte stof die aan de hand van een optreksysteem van koordjes de gordijnen naar boven of naar beneden laten gaan.
Vouwgordijnen zijn functioneel en esthetisch mooi: ze zijn stijlvol, elegant en brengen een sfeervolle uitstraling. Zijn de stores naar beneden, dan ogen de gordijnen strak, want behalve de opdeling in horizontale vlakken, zijn ze vouwloos.

Lees meer