Squid, dè textielfolie

Wens je een alternatieve raambekleding omdat er bijvoorbeeld niet mag geboord worden voor het ophangsysteem? Heb je ramen in bijzondere vormen? Of zoek je privacy in vochtige ruimtes, op een scheidingswand? Wil je je glazen deur voor je bezoekers laten opvallen, zonder ingrijpende werken te doen? Behoud je graag maximale privacy in je gevelkantoor / praktijk zonder aan licht in te boeten? En wil je hierbij graag goed zichtbaar je naam, logo, activiteit,… promoten van buitenaf? Dan is textielfolie de oplossing. De warme en zachte uitstraling van stof gecombineerd met de stevigheid van een polyester garen; dat is Squid.

Zonder ophangsysteem

Het is een 100% Belgisch ontwikkeld en geweven product: door een subtiele lijmlaag kan de plaatsing van Squid perfect overal gebeuren, en zonder boor of hamer, en dus zonder gaten te maken.

Maximale privacy

Het effect van Squid Basic vergelijk je best met een voilegordijn. Overdag is het bekleedde raam inkijkwerend, maar hou je wel het invallend daglicht en zicht op buiten. ‘s Avonds wordt de inkijk minder belemmerd en sluit je best de gordijnen voor een optimale privacy.

Ook speciale vormen van ramen

Squid raambekleding kan dienen voor dakramen, erkers, glazen koepels , veranda’s, of in huurwoningen of kot waar je niet in ramen of muren mag boren, … . Squid kan bovendien temperaturen tot 60°C aan en is brandvertragend. Bijkomend voordeel; je hoeft je raam niet langer te poetsen. De makkelijk te reinigen voilestof kan je met een stofzuiger of vochtig microvezeldoekje netjes maken.

2 transparanties, elk in 6 kleuren

In het assortiment Squid biedt Texterior 2 verschillende dichtheden aan, met telkens 6 kleuren. Naargelang de behoefte aan privacy, is de ene soort al wat transparanter dan de andere.

Texterior geeft je een vrijblijvende demo

Kreeg je al een businesskaartje van een Texterior medewerker? De achterkant van deze kaartjes bekleedden we met Squid. Bij het maken van een afspraak voor advies, krijgt je meteen een tastbaar voorbeeld.

Weet je graag welke kleuren er zijn of wat best past bij jouw ramen? Contacteer gerust Texterior, op 0479/386765 of  info@texterior.be . We komen vrijblijvend langs en tonen je graag de verschillende opties.

Deel deze post:

Gerelateerde artikels

Texterior dim-out gordijn Charlie 329330H15 BM wave

Dim-out of black-out? Gemoedsrust èn nachtrust?

Hoe donkerder je kamer, hoe gezonder. Je lichaam is gevoelig voor licht en donker. Wanneer het donker wordt, maakt je lichaam melatonine aan – een stofje waardoor je je moe voelt. Te veel licht kan zorgen voor slapeloosheid. Wil je nieuwe gordijnen in je slaapkamer? Maar zorgen al die mogelijke verschillen tussen gordijnstoffen voor gemoedsONrust? Want wat is het verschil; verduisterend, black-out, gevoerd, dim-out, een gordijn in een donkere kleur? Wat brengt me die melatonine?

Lees meer

Nieuwe trends in raamdecoratie 2023

Raamdecoratie als absolute sfeermaker is de ideale manier om karakter aan een interieur te geven. Twijfel je nog over de looks en feel? Met deze trends ben je helemaal mee in interieur/exterieurland:

Lees meer